Stații de Diagnostic

Stația de diagnostic 3Dnet Medical Workstation se conectează prin protocol DICOM cu orice tip de modalitate de imagistică (CT, RMN, Mamografie, Radiologie, etc) și se poate configura, în funcție de cerințe, cu două monitoare medicale marca JVCKENWOOD, diagonală 21”, rezoluții de 2 MP, 3 MP sau 5 MP, sau cu un monitor de 30” diagonală cu rezolutie de 6 MP.

Aplicația 3Dnet Medical oferă un set bogat de instrumente pentru măsurători, prelucrare și vizualizare de imagini (inclusiv MPR, MIP, VRT), completat de o suită de aplicații clinice software avansate, după cum urmează:

RMN de Sân

Analiza curbelor de încărcare cu substanță de contrast pentru examinări IRM mamar dinamice. Caracterizarea leziunilor mamare și clasificare în cele 3 categorii de risc: persistent, platou, descrescator. Hărți parametrice de culoare care indică rapiditatea încărcării in faza inițiala cât și forma curbei în faza întârziată.

CT Vascular

Segmentare fond osos și eliminarea lui pentru examinări angio CT. Afișare vase în mod “stretched” CPR și “straight” CPR. Analiza stenozelor – detectarea automată a stenozelor în raport cu un nivel de referința. Afișarea diametrelor și suprafeței vaselor în secțiune.

blank

CT Colonoscopie Virtuală

Segmentare colon și extragerea liniei de centru. Vizualizare în mod VR și endoscopic dinamic (“Fly-through”). Afișare colon secționat. Măsurători și marcare polipi pe imagini.

blank

CT Scor de Calciu

Evaluarea riscului de dezvoltare de boli coronariene folosind scorul Agatston.

blank

PET-CT

Fuziune de imagini PET și CT. Afișare imagini în 3D MIP și MPR (axial, coronal, sagital). Segmentare leziuni oncologice, calcul și raportare valori SUV.

blank

CT Pulmonar

Segmentare noduli pulmonari și caracterizarea lor prin afișarea dimensiunilor și a statisticii unitaților Hounsfield în interiorul nodulului.

blank