Cloud

Servicii de tip Software-as-a-Service (SaaS) pentru arhivare și vizualizare de imagini, în regim de abonament lunar.

Platforma 3Dnet Medical, dezvoltată de Biotronics3D Ltd, este cea mai avansată și matură soluție cloud pentru imagistică medicală, utilizată în prezent de peste 20 de spitale și centre medicale din România. Fără a necesita investiții inițiale în hardware și software, serviciile cloud pentru arhivare și vizualizare avansată de imagini oferă predictibilitate financiară și scalabilitate a resurselor informatice în funcție de necesitățile centrului de imagistică în ceea ce privește numărul de utilizatori concurenți sau volumele de date cu care se lucrează. Externalizarea acestei componente importante din infrastructura de suport printr-un simplu abonament lunar, permite o concentrare mai adânca pe componenta principală de business a centrelor de imagistică, aceea de a oferi un act medical performant și cost-eficient pentru pacienți.

3Dnet Medical CLOUD facilitează colaborarea interdisciplinară între medicii radiologi și medicii specialiști trimițători prin acces instantaneu la studii imagistice și unelte avansate pentru post-procesare. Această platformă foloseste un viewer zero-footprint (HTML5) cu toate instrumentele pentru diagnostic, care nu necesită descărcare și instalare locală de software. Sistemul nu transferă fizic datele de la server către clienți, ci utilizează tehnologii de streaming pentru vizualizare de imagini. Viewer-ul web rulează în orice browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Edge), independent de sistemul de operare, iar accesul în sistem se realizează pe bază de nume de utilizator și parolă.

Platforma cloud este gazduită într-un centru de date profesional, cu acreditare ISO 27001 pentru securitate informației, și în conformitate cu ultimele reglementari GDPR privind confidențialitatea și securitatea datelor. Studiile DICOM se pastrează în doua copii, pe servere diferite, pentru asigurarea componentei de backup.

Odată transferate în centrul de date, examinările imagistice pot fi accesate și vizualizate în doar câteva secunde, de la orice calculator conectat la Internet, Mac sau Windows PC. Pentru o exploatare optimă a viewer-ului de imagini în cloud, se recomandă conexiuni la Internet de minimum 3 Mbps (upload/download). Contactați-ne pe adresa de email sau prin telefon pentru a obține o ofertă financiară personalizată.