skyer logo
blank
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
blank
Noutati
blank
bullet  17 Iunie 2016

Biotronics3D finalizeaza implementarea solutiei 3Dnet Medical Cloud in toate cele 8 centre Affidea din Irlanda.
bullet  4 Ianuarie 2016

Centrul de Imagistica MedicalES, Spitalul Municipal Adjud si Spitalul Municipal Rm. Sarat se aboneaza la serviciile “cloud” 3Dnet Medical pentru teleradiologie.
bullet  10 Decembrie 2015

Spitalul Judetean Slatina finalizeaza implementarea sistemului 3Dnet Medical PACS, impreuna cu 3 statii de vizualizare avansata si diagnostic imagistic.

news

  Arhiva - Noutati
blank
bullet  5 Octombrie 2015

Institutul Oncologic Bucuresti implementeaza solutia 3Dnet Medical PACS pentru arhivare si vizualizare de imagini, impreuna cu portalul web “zero footprint” pentru clincieni pe sectiile spitalului.

bullet  28 August 2015

Skyer Medical Imaging finalizeaza implementarea solutiei 3Dnet Medical PACS la Spitalul Sanconfind din Poiana Campina.

bullet  3 August 2015

Skyer Medical Imaging in parterneriat cu Net Brinel SA implementeaza 3Dnet Medical PACS la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.

bullet  2 Februarie 2015

Biotronics3D lanseaza portalul web pentru pacienti cu ajutorul caruia pacientiil pot vedea imaginile si rezultatele imagistice de la orice calculator sau dispozitiv mobil conectat la Internet, fara descarcare si instalare de software.

bullet  1 Octombrie 2013

Biotronics3D incepe implementarea solutiei cloud 3Dnet™, in configuratie de tip grid, in toate cele 14 centre de diagnostic imagistic EUROMEDIC din Portugalia.

bullet  20 Septembrie 2013

Skyer Medical Imaging livreaza la Spitalul Judetean Vaslui o statie de post-procesare si diagnostic pentru CT cu aplicatii clinice avansate: CT Vascular, Colonoscopie cu CT.

bullet  9 Septembrie 2013

Skyer Medical Imaging finalizeaza implementarea solutiei web-based 3Dnet™ PACS pentru arhivare si vizualizare imagini in salile de operatii la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

bullet  30 Iulie 2013

Universitatea de Medicina Veterinara din Timisoara selecteaza solutia 3Dnet™ PACS pentru arhivare studii CT si vizualizare/post-procesare imagini in salile de curs ale instiutiei.

bullet  15 Iunie 2013

Skyer Medical Imaging implementeaza 3Dnet™ PACS la Centrul de Imagistica Gral Medical din Bucuresti. 3Dnet™ este utilizat de radiologi atat pentru vizualizarea si post-procesarea imaginilor de CT si IRM folosind viewer-ul web-based al solutiei, cat si pentru raportarea rezultatelor.

bullet  6 Iunie 2013

Skyer Medical imaging furnizeaza Centrului de Excelenta in Gastroenterologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova sistemul integrat 3Dnet™ pentru arhivare studii si acces la imagini de la orice calculator conectat la Internet pentru radiologi si medicii din specialitatile conexe. Solutia include si 2 statii de post-procesare, vizualizare avansata si diagnostic pentru IRM si fuziune PET/CT.

bullet  1 Mai 2013

Skyer Medical Imaging ureaza bun venit in comunitatea 3Dnet™ Public Cloud (Software as a Service) centrelor de imagistica: Gral Medical (Bucuresti), Interclinic (Focsani), Pozimed (Constanta) si ProLife Medical (Barlad).

bullet  15 Ianuarie 2013

Radiologii de la Spitalul Judetean Ploiesti interpreteaza studiile imagistice (CT) folosind statia de diagnostic si post-procesare 3Dnet™ Examiner cu urmatoarele aplicatii clinice avansate: CT Vascular, Colonoscopie cu CT, CT Pulmonar.

blank
blank