skyer logo
blank
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
blank
bullet  Descriere
blank
bullet  Cum functioneaza?
blank
bullet  Pachete si preturi
blank
bullet  Securitate si Confidentialitate
blank
pacs
blank
Securitate si Confidentialitate
blank
3Dnet™ CLOUD utilizeaza protocololul de criptare SSL pentru comunicatie pe Internet. Solutia suporta standardele in vigoare pentru securitate si confidentialitate: HIPAA, UK DoH, HITECH ACT, FDA, IHE ATNA.

Imaginile pacientilor sunt stocate in centrul de date Telehouse din Londra, care implementeaza masuri de securitate si confidentialitate la nivelul sistemului bancar.

  Descriere 3Dnet™ CLOUD
blank
biotronics 3d3Dnet™ CLOUD (www.3dnetmedical.com) este prima solutie din lume de tip Cloud Computing, Software as a Service, pentru imagistica medicala. Dezvoltata de Biotronics3D Ltd. si lansata oficial in 2010, platforma web 3Dnet™ CLOUD numara mai mult de 10000 de utilizatori in Europa si Statele Unite.

3Dnet™ CLOUD faciliteaza colaborarea interdisciplinara intre medicii radiologi si medicii din specialisti trimitatori prin acces instantaneu la studii imagistice si unelte avansate pentru post-procesare si diagnostic.

blank
Cum functioneaza 3Dnet™ CLOUD?
blank
3Dnet™ CLOUD ofera acces imediat la studii de la orice calculator conectat la Internet, fara a fi necesara instalare locala de software specific pentru imagistica. Sistemul NU transfera fizic datele de la server catre clienti, ci utilizeaza tehnologii de streaming pentru vizualizare de imagini.  Viewer-ul web ruleaza in orice browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari) iar accesul in sistem se realizeaza pe baza de nume de utilizator si parola.

Conectarea la cloud este simpla si rapida. Primul pas este instalarea aplicatiei 3Dnet Gateway pe un calculator din reteaua centrului de imagistica. Utilitatea acestui serviciu software este de a prelua imaginile de la modalitatile de imagistica (CT, IRM, etc.) sau de la PACS si de a le transmite catre centrul de date (cloud) pentru stocare temporara.

Comunicatia locala cu echipamentele sau PACS se realizeaza pe standardul DICOM. Odata transferate in centrul de date, studiile imagistice pot fi accesate si vizualizate in doar cateva secunde, de la orice calculator conectat la Internet. Pentru o exploatare optima a aplicatiei, se recomanda viteze de Internet de minimum 2 Mbps.

 

 

cloud diagram

blank
Pachete si preturi
blank
Skyer Medical Imaging pune la dispozitia utilizatorilor urmatarele pachete pentru abonamente lunare (*Preturile sunt in Euro si nu includ TVA - 20%):

 

Base2   Base10   BaseN
blank
Pret pe luna/utilizator (exclusiv TVA 20%)
0 €
GRATUIT
  90 €
/luna/utilizator
  190 €
/luna/utilizator
Numar maxim de studii ce pot fi vizualizate pe zi, pe utilizator
2 studii
/zi/utilizator
  10 studii
/zi/utilizator
  nr. nelimitat de studii
/zi/utilizator
Numar maxim de studii ce pot fi transferate catre centrul de date
Nelimitat   Nelimitat   Nelimitat
Perioada de stocare studii in centrul de date
1 luna   1 luna   1 luna
Unelte avansate de post-procesare (W/L, MPR, MIP, VR)
Da   Da   Da
Personalizare cu sigla centrului de imagistica
Da   Da   Da
blank
blank